Pension

 

Pensions rådgivning er ofte et komplekst produkt og man skal se sig for. Der er pensions investeringer som er relativt simple og pensions produkter hvor det bagvedliggende er meget komplekse investeringer så bliver det straks mere vigtigt at se sig for hvis man skal have den rette rådgivning.

Der er stor forskel på hvilke ressourcer og specialiseringer de pensionsudbydere og pensionsforvaltere i for eksempel de forskellige banker og sparekasser kan tilbyde.

Der er nogle som har private banking afdelinger med højt specialiserede pensions rådgivere som kan give meget specifik skræddersyet finansiel pensions rådgivning. Og der er andre pensions udbydere som har pensions rådgivere  der kan hjælpe med mere enkle produkter såsom obligationsinvesteringer og højrente indlån. Ofte er det en god ide at undersøge hvilke produkter og rådgivere man kan kvalificere sig til.

Du kan ekemsempelvis begynde med at undersøge nogle forskellige pensions tilbud. Fælles for mange af pensons produkterne er at de placerede midler først kommer beskatning når de kommer til udbetaling. 

Det vil sige, at beskatning først finder sted i det øjeblik man går på pension og udbetaling sker som indkomst og dermed selvfølgelig også kommer til beskatning.

Læs også om hvordan du kan låne penge på nettet