Låneansøgning online

 

Låneansøgning online:
Forberedelse er ved ansøgning om online lån eller sms lån og kredit investeringen værd. Du skal være klar til at besvare nogle spørgsmål som kan hjælpe udlånerne til hurtigt at vurdere din ansøgning. Vi har samlet nogle af de udbydere som har en god balance mellem mængden af oplysninger du skal medbringe og optimale muligheder for at få et online lån. Så din ansøgningsproces bliver ret let at gå til sidenhen. Det kan være en ide at prøve at gennemføre en ansøgning uden forberedelse men omend vi har samlet de letteste så vil det sikkert kræve at du lige finder et par informationer undervejs.

Før du låneansøger online find da gerne følgende, så er du helt klar!

  • Skab overblik over dine udgifter. Saml alle dine udgifter sammen. Det vil sige alle faste udgifter såsom husleje, telefon, brændsel, lys og varme, osv. Og sum også de variable udgifter sammen det vil sige tøj, sko, lommepenge, feriepenge mm. Læg alle beløbene sammen så har du et overblik over dine udgifter.
  • Udregn din samlede årlige indkomst. Tag dine lønsedler måned for måned og læg dem sammen til et beløb – din samlede årlige indkomst eksklusiv pension og feriepenge mv. Del beløbet med 12 så du har din gennemsnitlige månedlige indkomst.
  • Udregn din samlede øvrige gæld. Find alle de lån og kreditter du/I skylder og sammenregn beløbene. Eks. SU-lån, billån, kreditforeningslån, billige lån med flere.
  •