Aktieinvesteringer

 

Aktie investering

Gør som en af verdens rigeste aktieinvestorer

Der findes mange undersøgelser, der har vist at det er muligt over længere tid dvs. flere år at skabe et afkast, der er højere end hele aktiemarkedet.

Der er lavet flere forsøg med aber som er blevet trænet til at kaste en pil efter en avisside med aktieoversigt og kurser. Aben udvalgte på denne vis 5 aktier og man fik nogle professionelle aktiekøbere til at også at udvælge 5 stk. aktie. Så fulgte så man disse udvalgte aktier over tid.

Aben vandt.... !!!

På samme vis har man givet folk bind for øjnene og bedt dem om at pege på avisen aktiekurser, dermed udvalgt 5 stk aktie og sammenlignet dem med professionelles valg. De ”blinde” vandt ofte.

En af de aktie investorer som har gjort det bedre end tilfældighedsprincippet, som aber og ”blinde” er det. Og som stadig gør det, gør det fordi han er klog og dygtig til aktieinvestering og ikke blot heldig. Han er en af verdens rigeste mænd og hedder Warren Buffett. Til en hvis grad er det muligt at efterligne ham ved at købe de samme aktier.

 

Aktiv og passiv investering

Når man investerer i aktier kan man vælge at daytrade dvs. ofte at sælge og købe aktier, fordi man mener at vide at nogle aktier giver højere afkast end andre set i forhold til risikoen. En tilgang til aktier hvor man ofte køber og sælger aktier, fordi man tror, at man kan forudse afkast kaldes aktiv spekulation. Spekulerer man derimod ikke er man aktie investor og forholder sig mere passivt, fordi man ikke tror at aktieafkast kan forudses, så her købes og holdes aktierne, til man igen skal bruge pengene. Warren Buffets tilgang kan nok bedst betegnes som mestendels aktieinvestering hældende mod aktiv spekulation.

Der er mange som kan hjælpe med at blive klogere eller styre dine investeringer ud fra de ovennævnte tilgange til en aktie. Vær opmærksom på der ofte er forskelle omend de som udgangspunkt tilbyder samme produkt. Se dig omkring på nettet og orienter dig på hjemmesiden her.  - Se ogå lån penge nu online